INFORMACIJA DĖL 2022–2023 MOKSLO METŲ PAGRINDINIO UGDYMO PASIEKIMŲ PATIKRINIMO PRITAIKYMŲ

 

Vadovaujantis PAGRINDINIO UGDYMO PASIEKIMŲ PATIKRINIMO ORGANIZAVIMO IR VYKDYMO TVARKOS APRAŠU specialiųjų ugdymosi poreikių turintis mokinys mokyklos vadovui pateikia pedagoginės psichologinės tarnybos (švietimo pagalbos tarnybos) pažymą ir prašymą dėl pasiekimų patikrinimo užduoties formos, vykdymo ar vertinimo instrukcijų pritaikymo iki einamųjų metų vasario 6 dienos.

(daugiau…)

Komentarai įrašui INFORMACIJA DĖL 2022–2023 MOKSLO METŲ PAGRINDINIO UGDYMO PASIEKIMŲ PATIKRINIMO PRITAIKYMŲ yra išjungti

Įvyko konferencija „Ikimokyklinių ugdymo įstaigų vaiko gerovės komisijų pasirengimas įtraukiajam ugdymui. Pasidalijimas patirtimi“

 

2022 m. gruodžio 5 dieną įvyko Vilniaus pedagoginės psichologinės tarnybos ir Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Ikimokyklinio ugdymo skyriaus organizuota konferencija „Ikimokyklinių ugdymo įstaigų vaiko gerovės komisijų pasirengimas įtraukiajam ugdymui. Pasidalijimas patirtimi“.

(daugiau…)

Komentarai įrašui Įvyko konferencija „Ikimokyklinių ugdymo įstaigų vaiko gerovės komisijų pasirengimas įtraukiajam ugdymui. Pasidalijimas patirtimi“ yra išjungti

GRUODŽIO MĖNESIO RENGINIAI

 

Skelbiame gruodžio mėnesio Vilniaus PPT renginių ir susitikimų ugdymo įstaigų pedagogams bei švietimo pagalbos specialistams planą.

(daugiau…)

Komentarai įrašui GRUODŽIO MĖNESIO RENGINIAI yra išjungti

LAPKRIČIO MĖNESIO RENGINIAI

 

Skelbiame lapkričio mėnesio Vilniaus PPT renginių ir susitikimų ugdymo įstaigų pedagogams bei švietimo pagalbos specialistams planą.

(daugiau…)

Komentarai įrašui LAPKRIČIO MĖNESIO RENGINIAI yra išjungti

INFORMACIJA DĖL BRANDOS EGZAMINŲ IR LIETUVIŲ KALBOS IR LITERATŪROS ĮSKAITOS PRITAIKYMŲ 2022–2023 m.m.

Vadovaujantis BRANDOS EGZAMINŲ ORGANIZAVIMO IR VYKDYMO TVARKOS APRAŠU specialiųjų ugdymosi poreikių turintis kandidatas (t.y. mokinys, buvęs mokinys ir eksternas) mokyklos vadovui pateikia pedagoginės psichologinės tarnybos (švietimo pagalbos tarnybos) pažymą ir prašymą dėl brandos egzamino užduoties formos, vykdymo ar vertinimo instrukcijų pritaikymo iki lapkričio 24 dienos.

Vilniaus miesto mokyklos, kuriose mokosi 12 klasės (IV gimnazijos klasės) specialiųjų ugdymosi poreikių turintys mokiniai, iki 2022 m. spalio 31 d. Vilniaus pedagoginei psichologinei tarnybai (toliau – Tarnyba) turi pateikti reikalingą informaciją pažymoms išrašyti.

(daugiau…)

Komentarai įrašui INFORMACIJA DĖL BRANDOS EGZAMINŲ IR LIETUVIŲ KALBOS IR LITERATŪROS ĮSKAITOS PRITAIKYMŲ 2022–2023 m.m. yra išjungti

VPPT tęsia tarptautinio Erasmus+ projekto ,,Pozityvus jaunimo potencialas” veiklas!

 

Vilniaus pedagoginė psichologinė tarnyba 2022-2023 mokslo metais ir toliau tęsia tarptautinio Erasmus+ projekto ,,Pozityvus jaunimo potencialas” veiklas!

2022 m. rugsėjo 21-22 dienomis su programa „Lobių archipelagas“ lankėmės Vilniaus rajono Nemenčinės Konstanto Parčevskio gimnazijoje.

(daugiau…)

Komentarai įrašui VPPT tęsia tarptautinio Erasmus+ projekto ,,Pozityvus jaunimo potencialas” veiklas! yra išjungti

Įvyko Erasmus+ projekto ,,Pozityvus jaunimo potencialas” rezultatų sklaidos konferencija “Pozityvus jaunimo potencialas ir problemos. Integruota prevencija, paremta tyrimais ir praktika.”

 

2022 m. spalio 25 d. Vilniuje, viešbutyje “Domus Maria” didžiojoje salėje vyko tarptautinio Erasmus+ projekto ,,Pozityvus jaunimo potencialas” (2019-1-MTO1-KA201-051251) rezultatų sklaidos konferencija “Pozityvus jaunimo potencialas ir problemos. Integruota prevencija, paremta tyrimais ir praktika.”

(daugiau…)

Komentarai įrašui Įvyko Erasmus+ projekto ,,Pozityvus jaunimo potencialas” rezultatų sklaidos konferencija “Pozityvus jaunimo potencialas ir problemos. Integruota prevencija, paremta tyrimais ir praktika.” yra išjungti

Įvyko seminaras „Psichologų, socialinių pedagogų ir ugdymo aplinkos vaidmuo mokinių netinkamo elgesio diagnozavime ir intervencijoje“

Vilniaus pedagoginė psichologinė tarnyba ir Lazdijų švietimo centras įgyvendindami Vilniaus šeimos ir vaiko gerovės plėtros 2021-2025 m. veiksmų planą 2022 m. spalio 5-7 d. organizavo mokymus Vilniaus bendrojo ugdymo įstaigų psichologams ir socialiniams pedagogams „Psichologų, socialinių pedagogų ir ugdymo aplinkos vaidmuo mokinių netinkamo elgesio diagnozavime ir intervencijoje.

(daugiau…)

Komentarai įrašui Įvyko seminaras „Psichologų, socialinių pedagogų ir ugdymo aplinkos vaidmuo mokinių netinkamo elgesio diagnozavime ir intervencijoje“ yra išjungti

SPALIO MĖNESIO RENGINIŲ PLANAS

 

Skelbiame gegužės mėnesio Vilniaus PPT renginių ir susitikimų ugdymo įstaigų pedagogams bei švietimo pagalbos specialistams planą.

(daugiau…)

Komentarai įrašui SPALIO MĖNESIO RENGINIŲ PLANAS yra išjungti
Close Menu
Pakeisti teksto dydį
Pakeisti spalvų kontrastą