Paramos vaikams centras pradeda socialinę kampaniją „Tėvų žodžiai įsirašo širdy“

Birželio 1-ąją, Tarptautinės vaikų gynimo dienos proga, Paramos vaikams centras pradėjo socialinę kampaniją „Tėvų žodžiai įsirašo širdy“. Ja siekiama atkreipti suaugusiųjų, ypač tėvų/globėjų, dėmesį, kaip atsitiktinai pasakyta frazė ar nuolat kartojami žodžiai gali paveikti vaikus. 

Ir padrąsinimas, ir įžeidimas vaikų širdyje gali likti visam gyvenimui – net ir suaugus prisimenami įkvepiantys, palaikantys, nuraminantys žodžiai, o menkinantys, užgaulūs pasisakymai sužeidžia labai ilgam. 

Daugiau apie kampaniją rasite Paramos vaikams centro internetiniame tinklalapyje.

Socialinės kampanijos atidarymo renginys – konferencija „Tėvų žodžiai įsirašo širdy“ (žiūrėti tiesioginės transliacijos vaizdo įrašą).

Daugiau informacijos apie žodžius, kurie įsirašo vaikų širdy, ir kaip elgtis sukilus stiprioms emocijoms – skaitykite čia.

Socialinę kampaniją „Tėvų žodžiai įsirašo širdy“ sukūrė reklamos agentūra „Sons & Daughters“, Paramos vaikams centrui įgyvendinant projektą „Įgalinti vaikai ir šeimos: smurto prevencijos ir intervencijos paslaugų modelis“, kurį remia Aktyvių piliečių fondas, finansuojamas Europos ekonominės erdvės (EEE) ir Norvegijos finansinių mechanizmų.


 

„Tėvų linijoje“ (8 800 900 12) pasitarkite su psichologu, kaip atpažinti ir suvaldyti stiprias emocijas, kaip nusiraminti ir reaguoti konkrečioje situacijoje, kaip suprasti vaikų elgesį ir savijautą. Konsultacijos – nemokamos ir anoniminės.

Skambinkite tiek kartų, kiek reikia! Darbo dienomis 9-13 val. | 17-21 val. Antradieniais 17-21 val. ir rusų kalba.

Daugiau informacijos: www.tevulinija.lt


Close Menu
Pakeisti teksto dydį
Pakeisti spalvų kontrastą