VPPT tęsia tarptautinio Erasmus+ projekto ,,Pozityvus jaunimo potencialas” veiklas!

 

Vilniaus pedagoginė psichologinė tarnyba tęsia tarptautinio Erasmus+ projekto ,,Pozityvus jaunimo potencialas” (2019-1-MTO1-KA201-051251) veiklas!

2022 m. gegužės mėn. 17-18 d. d. programą „Lobių archipelagas“ įgyvendinome Vilniaus Juzefo Ignacijaus Kraševskio gimnazijoje. Programoje dalyvavo 8-9 klasių mokiniai (86 dalyviai). Mokymai vyko du pusdienius. Paaugliai juos labai aukštai įvertintino (5,3 iš 6). Mokinių tėvai taip pat dalyvavo jiems skirtame susitikime.

Šie mokymai buvo išskirtiniai tuo, kad juos pirmą kartą savarankiškai vedė Lietuvos kandidatai į trenerius. Iki šiol mūsų kandidatai į trenerius vedė programos atskiras dalis šalia patyrusių trenerių iš Lenkijos. Manau, kad mūsų treneriai puikiai susitvarkė su iššūkiais, įgijo dar daugiau patirties ir žengė dar vieną žingsnį sertifikavimo link.

Trenerių vardu norėčiau padėkoti gimnazijos moksleiviams už bendrą kelionę, jų aktyvumą, susidomėjimą, grįžtamąjį ryšį. Linkime jiems atrasti tikrąją laimę, ilgalaikę meilę ir draugystę, įgyvendinti savo svajones!

Džiaugiamės galimybe dirbti paauglių labui, plėsti savo kompetencijas pasinaudojant kitų šalių patirtimi. Taip pat džiugina darnus bendradarbiavimas ne tik su projekto partneriais, bet ir su Vilniaus miesto mokyklomis, Tarnybos kolegomis.

Projekto koordinatorė Liucyna Narkevič Skurko


 

Close Menu
Pakeisti teksto dydį
Pakeisti spalvų kontrastą